Dugnad i borettslag og sameier

Hvordan få beboere med på dugnaden? Hvilke oppgaver skal gjøres på dugnaden? Her er alt dere trenger – hjelp til organisering, invitasjoner og plakat til avfallscontaineren.

Dugnad er en flott måte å gjøre at fellesarealer ute og inne blir til glede og nytte for alle. Vi har laget en informasjonspakke for borettslag og sameier for å gjøre det enda enklere å organisere dugnader.

Klikk på lenkene under for å laste ned materiellet.


Hvordan arrangere dugnadHvordan få beboere med på dugnaden, hva gjør man på dugnader, hvilket utstyr trengs og informasjon om håndtering av avfall.


Invitasjon til dugnaden: Fyll inn tidspunkt og praktiske opplysninger – heng den opp i oppganger eller legg den i postkassene.


Deltakerliste for dugnaden: Få beboere til å melde seg på dugnaden. Heng opp deltakerlisten  i oppganger, ved postkassene eller annet sted.


Plakat til avfallscontaineren: Heng denne plakaten opp der hvor avfall fra dugnaden skal kastes og få klart frem hva som ikke skal kastes i containeren/storsekken.


Ta med miljøet: på Naturvernforbundet sine sider får du gode tips til hvordan du kan reparere heller enn å kjøpe nytt, valg av miljøvennlige materialer, jordtyper og alternativer til hagegift, samt hvordan legge til rette for humler, fugler, ekorn og andre hyggelige dyr.

dugnad borettslag sameier
Materiellet er utarbeidet i samarbeid med Ragn-Sells.

Savner du noe materiell? 
Fortell oss om det – og så kan vi se på hvordan materiellet kan gjøres enda bedre.

Ditt navn

E-post

Kommune

Emne

Melding